El passat dimarts 11 va tindre lloc al saló d’actes del Casino d’Algemesí la presentació de els candidatures de Compromís per a les primàries de els eleccions Europees.

L’acte va comptar amb la presència de totes les persones que opten a encapçalar la llista de Compromís a les eleccions al Parlamet Europeu. En una sala plena de goma a gom d’afiliats i simpatitzants de Compromís, Julià Àlvaro, Enric Bataller, Isabel Gómez, Pedro Sánchez i Jordi Sebastià van tindre l’oportunitat d’exposar el seu posicionament davant d’aquestes eleccions, i de respondre a les preguntes dels assistents.

L’acte va comptar també amb la presència d’Albert Furió, Reis Gallego i Loles Ripoll, els quals s’han presentat a les primàries per anar en les llistes. Lorena Calatayud, portaveu de Compromís a Algemesí, i Mireia Mollà diputada per Compromís a les Corts Valencianes, van intervindre en la cloenda.

ActePrimaries_Algemesi

Val dir que aquestes primàries que hem organitzat són per a les eleccions Europees, i que hi ha dues eleccions, una per a la capçalera de la llista, i l’altra per la resta de llocs de la llista. Són unes eleccions que demostren la maduresa a la que hem arribat a Compromís. Cal recordar que Compromís és una coalició de partits (a més de Gent de Compromís), i que organitzar unes primàries a una coalició és una clara mostra de la unitat i pluralitat a la que estem arribant.

Aquestes eleccions primàries són una fita definitiva en la consolidació de Compromís com la força política valenciana emergent. Marquen una manera de ser i d’entendre la política. La participació, la transparència, la igualtat d’oportunitats, l’apertura a la societat són la nostra bandera i la nostra praxis.

Compromís vol portar la veu dels valencians i valencianes a Europa, perquè ja és hora de que el nostre poble tinga veu i vot a Europa. Només així podrem defensar els interessos valencians. Si no som els valencians i valencianes els que treballem per la nostra terra i les persones que hi vivim, ningú no ho farà.

Valencians a Europa amb Compromís.